sloophout meubels - tafel van sloophout

Tafel van sloophout

De belangrijkste eigenschap van een tafel - en dus ook van een tafel van sloophout - is het comfort waarmee de tafel gebruikt wordt. Iedere gebruiker moet prettig aan een tafel kunnen zitten, Of u de sloophout tafel nu gebruikt voor thuis of op het werk,  in de kinderkamer of de vergaderruimte, binnen of buiten.
Wanneer men bij 2Life-art® een tafel ontwikkelt uit sloophout, wordt altijd rekening gehouden met het einddoel van deze tafel. Dit ziet u terug in de vormgeving, hoogte, kleur en robuustheid van de sloophout tafels. Maar het belangrijkste is altijd dat iedereen prettig aan de tafel zit.

Omdat 2Life-art® nauw verbonden is aan het sloopbedrijf A. van Liempd, hebben zij altijd beschikking over voldoende sloophout. Door de inzet van sloophout, worden de steeds verder uitgeputte grondstoffen der aarde niet verder benut. En waarom zou men ook gebruik maken van 'nieuw' houdt, wanneer met sloophout dergelijke prachtige, unieke tafels gemaakt kunnen worden.

Zoals u wellicht al weet, staat 2Life-art® voor duurzaamheid. Dit ziet u goed terug in de tafels die gemaakt worden. Deze sloophout tafels zijn dan ook echte eyecatchers. Voor bedrijven die zich bezig houden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of duurzaamheid, is het zeer eenvoudig om dit met een dergelijke sloophout tafel aan bezoekers te tonen. Wanneer u een dergelijke sloophout tafel plaatst op een centrale locatie binnen uw kantoor of werkplaats, zullen al uw bezoekers merken dat uw bedrijf voor duurzaamheid staat, evenals 2Life-art®, en zullen zij met meer plezier met u aan tafel gaan voor een bespreking.Klik hier voor meer foto's


Klik hier voor meer Informatie over:

Duurzame kantoormeubels van sloophout

Duurzaam horecameubilair van sloophout

Duurzame stoelen en banken van sloophout

Het ICSE