sloophout meubels - banken

Stoelen en banken

Een luxe fauteuil, een heerlijke bank of wellicht beide. Voor binnenshuis, maar zeker ook voor in uw (bedrijfs-) tuin, in uw tuinhuis of serre. Misschien wilt u een mooie sloophout bank voor in de wachtkamer van uw bedrijf, die past bij uw (eveneens sloophouten) vergadertafel. 2Life-Art biedt u een product zoals u dat nergens anders zal vinden. De stoelen en banken vormen een belangrijk onderdeel van uw kantoormeubels. Maar ook bij horecameubiliar staat vorop dat men lekker zit, zodat men langer blijft zitten in u etablissement. Het gebruik van duurzaam sloophout is hierbij volledig van toegevoegde waarde. Daarom wordt bij 2Life-art niet alleen veel aandacht besteedt aan duurzaamheid, maar ook aan het zitcomfort van haar stoelen en banken.

Van strak en modern, tot sierlijk en landelijk, uw wens wordt door ons gerealiseerd tot uw duurzaam meubelstuk. Alles van sloophout met een 2de leven. Hout met een tweede leven, oftewel sloophout, vertelt het verhaal van een gesloopt gebouw voort. Het sloophout dat wij gebruiken is veelal afkomstig uit oude en unieke panden. Deze panden leven op een prachtige, comfortabele en duurzame manier voort in uw leefomgeving, of dit nu uw kantoor, tuinhuis, bedrijfstuin of serre betreft.

Zoekt u een duurzaam en exclusief designmeubel met een verhaal, dan bent u bij 2Life-Art aan het juiste adres! Vanzelfsprekend zijn alle sloophout meubels van 2life-art ontwikkeld volgens de richtlijnen van het ICSE en beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.


Sloophout meubelsSloophout meubelsSloophout meubelsSloophout meubels

sloophout meubels - terug

Klik hier voor meer foto'sKlik hier voor meer Informatie over:

Duurzame kantoormeubels van sloophout

Duurzaam horecameubilair van sloophout

Duurzame bedrijfsinrichtingen van sloophout

Het ICSE