Sloophout meubels - Duurzame sloophout creaties   

Specials van Sloophout

Naast kantoormeubels en horecameubilair, zoals stoelen, tafels, banken en kasten, heeft 2Life-Artģ ook een collectie sprookjeshuisjes en andere in het oog springende creaties, zoals trekkershutten. Deze bijzondere objecten worden op maat gemaakt en desgewenst voorzien van een passend thema.

De sprookjeshuisjes van 2Life-Art zijn bijzonder geschikt voor de grotere tuin, bij een horecagelegenheid, school of kinderopvang. Daarnaast hebben wij creaties vervaardigd voor binnenshuis gebruik, zoals een groot speelkasteel voor het Ronald McDonald huis in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Zoekt u een echte blikvanger voor uw bedrijfspand of beurs? Wij kunnen uw wensen vertalen naar een spraakmakende creatie met een verhaal! Dit verhaal komt voort uit het het gebruik van sloophout, maar wordt ook gevormd door de unieke wensen die u aan het huis stelt.

Vanzelfsprekend zijn ook deze "specials" volledig vervaardigd uit duurzame materialen, zoals sloophout. Dit sloophout wordt geleverd door A. Van Liempd Sloopbedrijven. Hoogwaardig, kwaliteit en maatwerk zijn op bij deze specials de absolute kernwoorden. Wilt u meer weten, uw ideeŽn kenbaar maken of eens vrijblijvend met ons praten over de mogelijkheden? Neem dan gerust kijkje in de webshop of neem contact met ons op. Wij staan u graag voor u klaar. 

Overzicht Soophout meubels

Klik hier voor meer foto's

Klik hier voor meer Informatie over:

Sloophout sprookjeshuisjes