Sloophout meubels: Design meubilair

sloophout eettafel - sloophout meubels sloophout winkelinrichting - sloophout meubels sloophout speelhuisje - sloophout meubels sloophout tuinset - sloophout meubels  

Sloophout meubels - De eerste stap naar duurzaamheid

Tegenwoordig vinden steeds meer organisaties, maar ook particulieren, dat sloophout meubels een goede eerste stap vormen naar een duurzame bedrijfslook. Met behulp van sloophout meubels is het immers mogelijk om uw Horeca- of bedrijfsuitstraling snel te veranderen. (Kantoor-) meubels die uniek en mooi zijn, maar ook nog eens duurzaam, omdat ze volledig vervaardigd worden uit sloophout, zijn helemaal van deze tijd. De inzet van duurzame, sloophout meubels binnen uw bedrijf wordt altijd gewaardeerd door uw klanten en wanneer u thuis onze sloophout meubelen, zoals een vergadertafel of andere tafel, heeft staan, heeft u altijd een gespreksonderwerp wanneer er visite komt.

Sloophout meubels - Duurzaamheid blijft

Sloophout meubels van 2Life-ArtŪ zijn naast duurzaam ook kwalitatief hoogstaand en uniek. Duurzaamheid is momenteel een “hot topic” maar zeker geen hype: duurzaam denken en handelen zal zich permanent wortelen in onze samenleving, voor zover dit nog niet gebeurd is. En wat is nu duurzamer dan de inzet van sloophout meubels?
2Life-ArtŪ geeft sloophout een tweede leven in de vorm van prachtig meubels. Dat is wat wij noemen 'duurzaamheid in optima forma'. Immers wordt met de productie van sloophout meubels geen aanspraak gedaan op de steeds schaarser worden grondstoffen. En hoewel duurzaamheid vaak een stoffig karakter heeft, zijn de sloophout meubels van 2Life-ArtŪ uiterst modern. Immers worden deze sloophout meubels al naar gelang uw wensen geassembleerd.

Sloophout meubels - de herkomst

Voor 2Life-ArtŪ is de herkomst van sloophout meubels van groot belang. Als dochteronderneming van A. van Liempd Sloopbedrijven heeft 2Life-ArtŪ de mogelijkheid om de grondstoffen, die gewonnen worden tijdens de sloop van (historische en bekende) gebouwen, te gebruiken bij de productie van sloophout meubels. Op deze manier wordt een tweede leven gegeven aan deze materialen in de vorm van deze prachtige sloophout meubels.                                                                    

Sloophout meubels - Unieke uitstraling

Sloophout meubels kunnen bijdragen om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrent. Opvallende en fraaie sloophout meubels maken immers meer indruk dan standaard (kantoor)meubels die dagelijks massaal geleverd worden. Doordat 2Life-ArtŪ maatwerk levert zijn er diverse mogelijkheden om creatief om te gaan met vormen, afmetingen en materialen, hierdoor ontstaan unieke kantoormeubels die perfect passen in uw bedrijf, tuin of huiskamer. Immers kunt u van elke ruimte een unieke beleving maken wanneer u gebruik maakt van de sloophout meubels van 2Life-artŪ.  

Sloophout meubels - Gebruikscomfort

Gebruiksgemak en comfort hebben vaak de hoogste prioriteit. U koopt al uw meubels, dus ook sloophout meubels, in de eerste plaats vanwege het gebruikscomfort. Bij de ontwikkeling van sloophout meubels denkt 2Life-ArtŪ graag met u mee over het ontwerp van sloophout meubels die passen in uw bedrijf. Wanneer u eenmaal gebruik maakt van de sloophout meubels van 2Life-ArtŪ, bijvoorbeeld als horecameubilair, zijn wij ervan overtuigd dat u onze sloophout meubels niet alleen mooi, uniek en duurzaam vindt, maar dat de sloophout meubels ook zeker prettig zijn om te gebruiken.

Waarom Sloophout meubels?

Sloophout meubels zijn anno 2012 enorm populair bij zowel particulier als het bedrijfsleven. Dit heeft in principe twee redenen. Allereerst wordt het gebruik van sloophout steeds meer als modieus of modebewust beschouwt. Het bezit van een uniek meubel dat vervaardigd is uit sloophout met een certificaat van herkomst doet vele mensen watertanden. Een belangrijke bijkomendheid is dat het milieu aanzienlijk gebruikt wordt wanneer men gebruik maakt van sloophout meubels, omdat geen nieuwe grondstoffen gedolven hoeven te worden.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijk je in de webshop en krijg een eerste indruk van de ongekende mogelijkheden van de sloophout meubels die wij aanbieden.  Natuurlijk kunt u ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons bedrijf opnemen, bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar maatwerk meubels van sloophout.