sloophout meubels - tafel van sloophout

Sloophout design tafel

Een sprekend meubelstuk, zoals een sloophout tafel, is geschikt voor bijna elke ruimte in uw huis of kantoor. Om aan te leven in uw keuken, te dineren in uw eetkamer, relaxen in de ontvangst/wachtruimte van uw bedrijf of privé in uw tuin. Een sloophout tafel met duurzaam design kan natuurlijk ook altijd gebruikt worden als vergadertafel of als horecameubilair.

Met een design sloophout tafel van 2Life-Art® weet u zeker dat u een uniek en duurzaam meubelstuk in huis of op kantoor haalt. Wij kunnen drie verschillende bewerkingen toepassen op het hout, zodat de duurzame design tafel altijd de door u gewenste uitstraling heeft.

Omdat wij zelf de gewenste kleur aanbrengen op het sloophout kunt u volledig uw eigen kleurenpalet samenstellen. Alle sloophout design tafels worden voorzien van een duurzame twee-componentenlak om deze een schitterende glans te geven en te beschermen tegen alle mogelijke invloeden.

Ook hierin kunt u kiezen voor een sloophout tafel met een matte of glanzende "finish". Uw keuzes omtrent uw tafel van sloophout vormen hiermee een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces, u kunt als het ware zelf uw eigen unieke duurzame design tafel ontwerpen. natuurlijk wordt u bij het ontwerpen van uw eigen design sloophout tafel begeleidt door onze vakspecialisten.

Onze sduurzame design tafels van sloophout worden geleverd met een "Certificaat van Authenticiteit en Oorspronkelijkheid". Dit certificaat bevat naast de naam van de ontwerper, tevens informatie over de unieke herkomst van het gebruikte hout. Bij "de herkomst" leest u hier meer over.

sloophout meubels
Klik hier voor informatie over:

Sloophout meubels

Vergadertafels