Sloophout vergadertafels

Vergadertafel - laat uw vergaderruimte (aan)spreken

U ontvangt al uw belangrijke stakeholders in uw vergaderruimte en hierin staat de vergadertafel centraal. Op deze momenten moet uw vergadertafel laten zien waar u als bedrijf voor staat. Met een duurzame, design vergadertafel van 2Life-Art® weet u zeker dat u iets unieks heeft. klanten zullen onder de indruk zijn van uw unieke vergadertafel en leveranciers zullen tevreden zijn over het feit dat zij leveren aan een bedrijf dat bewust omgaat met duurzaamheid. iedereen die binnenkomt en de vergadertafel ziet, weet meteen wat uw bedrijf uit straalt. Onze vergadertafels staan namelijk voor kwaliteit, klasse, design en duurzaamheid.

Sloophout vergadertafel - Unieke uitstraling

Een vergadertafel kan en zal eraan bijdragen uw bedrijf te onderscheiden van de concurrent.
Een opvallende en fraaie vergadertafel, bijvoorbeeld van sloophout, maken immers meer indruk dan kantoormeubels die dagelijks massaal geproduceerd worden. Omdat 2Life-Art® uitsluitend (hoogwaardig) maatwerk levert zijn er oneindig veel mogelijkheden om creatief om te gaan met vormen, afmetingen en materialen, hierdoor ontstaat een unieke, duurzame vergadertafel van sloophout die perfect past in uw bedrijf.
  

Vergadertafel - volledig naar wens

Wij kunnen drie verschillende bewerkingen toepassen om uw vergadertafel de gewenste uitstraling te geven. Omdat wij zelf de kleur aanbrengen op het sloophout van de vergadertafel, kunt u volledig uw eigen kleurenpalet samenstellen.
Elke vergadertafel worden voorzien van een zeer duurzame twee-componentenlak om deze een luxe uitstraling te geven en te beschermen tegen alle mogelijke invloeden.
Ook hierin kunt u kiezen voor een matte of glanzende "finish", uw vergadertafel zoals u hem wilt. Uw keuzes vormen hiermee een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces, u kunt als het ware zelf uw eigen unieke vergadertafel ontwerpen.

De sloophout vergadertafels van 2Life-Art® worden altijd geleverd met een "Certificaat van Authenticiteit en Oorspronkelijkheid". Dit certificaat bevat, naast de naam van de ontwerper, tevens informatie over de herkomst van het gebruikte hout (sloophout). Uw vergadertafel krijgt op deze manier altijd een uniek verhaal. Bij "de herkomst" leest u hier meer over.