Duurzame kantoormeubels van 2life-Art®

Kantoormeubels - De eerste stap naar MVO

Tegenwoordig zien steeds meer bedrijven en organisaties in dat de inzet van duurzame kantoormeubels (van bijvoorbeeld sloophout) een eerste stap kan zijn naar het voeren van een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Met behulp van duurzame kantoormeubels is het tenslotte mogelijk om uw bedrijfsuitstraling snel te veranderen. Het bezit van kantoormeubels die uniek en mooi zijn, maar ook nog eens duurzaam, is helemaal van deze tijd. Duurzamheid bij kantoormeubels wordt steeds meer toegepast in de bedrijfsfilosofie. Of uw klanten en medewerkers bewust omgaan met duurzaamheid of niet, elke klant en medewerker zal het gebruik van duurzame kantoormeubels waarderen.

Kantoormeubels - Duurzaamheid blijft


Kantoormeubels van 2Life-Art® zijn naast duurzaam ook kwalitatief zeer hoogstaand en volledig uniek.  Duurzaamheid is momenteel een “hot topic” maar zeker geen trend, duurzaam denken en handelen zal zich permanent wortelen in onze samenleving, voor zover dit nog niet gebeurd is. 2Life-Art® is een koploper in deze trend, die zich steeds verder zal verspreiden onder het bedrijfsleven. Daarna zal duurzaamheid ook bij particulieren een steeds belangrijkere rol spelen.
                     

Kantoormeubels - Unieke uitstraling


Kantoormeubels of horecameubilair van een duurzaam materiaal zoals sloophout kunnen bijdragen om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrent. Een opvallende en fraaie vergadertafel, of sloophout meubels, maken bijvoorbeeld meer indruk dan kantoormeubels die dagelijks massaal geleverd worden. Doordat 2Life-Art® maatwerk levert zijn er diverse mogelijkheden om creatief om te gaan met vormen, afmetingen en materialen, hierdoor ontstaan unieke kantoormeubels die perfect passen bij uw bedrijf.

Kantoormeubels - Gebruikscomfort


Gebruiksgemak en comfort hebben vaak de hoogste prioriteit. U bent tenslotte gebaat bij kantoormeubels waar uw mensen fijn aan kunnen werken. 2Life-Art® denkt graag met u mee over het ontwerp van kantoormeubels die passen in uw bedrijf. Wanneer u eenmaal gebruik maakt van de kantoormeubels van 2Life-Art®, zijn wij ervan overtuigd dat u onze kantoormeubels niet alleen mooi, uniek en duurzaam vindt, maar dat de kantoormeubels ook zeker prettig zijn om aan te werken. Gebruikscomfort speelt immers een grote rol, wanneer u uw personeel aan een nieuw bureau zet.