Sloophout Horecameubilair van 2Life-Art®

Sloophout meubels - sloophout horeca inrichting   

Duurzaam horecameubilair - De eerste stap naar MVO

Tegenwoordig zien steeds meer organisaties, gerelateerd aan de horeca, in dat duurzaam horecameubilair een eerste stap kan zijn naar het voeren van een MVO gerichte organisatie. Met behulp van duurzaam horeca meubilair is het tenslotte mogelijk om de uitstraling van uw gelegenheid snel te veranderen. Horecameubilair dat uniek en mooi is, maar ook nog eens duurzaam, is helemaal van deze tijd en wordt steeds meer toegepast in de bedrijfsfilosofie. Of uw gasten en medewerkers nu bewust omgaan met duurzaamheid of niet, elke gast en medewerker zal het gebruik van duurzaam horecameubilair waarderen. Daarnaast zal eenieder onder de indruk zijn van uw prachtige meubilair.
Horecameubilair van 2Life-Art® is naast duurzaam ook kwalitatief hoogstaand en uniek.  Duurzaamheid is momenteel een “hot topic” maar zeker geen trend, duurzaam denken en handelen zal zich permanent wortelen in onze samenleving. Zorg dus dat u meegaat in deze ontwikkeling en kies voor horecameubilair van 2Life-Art®.

Sloophout horecameubilair - Unieke uitstraling

Voor verschillende takken van de horeca zijn het zware tijden. het is daarom extra belangrijk om boven de concurrent uit te steken. Hoe kunt u dit beter doen dan met het unieke horecameubilair van 2Life-Art®. Al ons horeca meubilair wordt namelijk op maat gemaakt voor uw wensen en die van uw gasten. En uw gasten zullen versteld staan van uw horecameubilair. Daarnaast biedt 2Life-Art® diverse zeer aantrekkelijke financiele mogelijkheden wat de investering voor uw zaak fors zal beperken.

Duurzaamheid en horecameubilair - Waarom niet?

Kantoormeubels dragen bij om een bedrijf te onderscheiden van de concurrent. Waarom zou dit niet gelden voor horecameubilair? En waarom zou u geen gebruik maken van horecameubilair van sloophout meubels, terwijl dit volledig in de mode valt? En waarom zou u horecameubilair bestellen die massaal worden geleverd aan vele afnemers, als u met uw horecameubilair ook een unieke uitstraling kunt krijgen?
Doordat 2Life-Art® horecameubilair op maat levert zijn er diverse mogelijkheden om creatief om te gaan met vormen, afmetingen en materialen van uw horecameubilair. Hierdoor ontstaat uniek horecameubilair dat perfect past in uw gelegenheid. Heeft u er bijvoorbeeld al eens gedacht aan een vergadertafel als horecameubilair? Deze tafel zorgt niet alleen voor een sfeervolle aankleding in de ruimte, het is ook bij uitstek geschikt voor grote groepen, of juist voor kleine groepen die op deze manier bij onbekenden aan tafel geplaatst kunnen worden, zoals tegenwoordig de gewoonte is bij Starbucks.

Sloophout horeca meubilair - Gebruikscomfort

Gebruiksgemak en comfort hebben bij elk bedrijf een hoge prioriteit, maar zeker als het horecameubilair betreft. U bent tenslotte gebaat bij horecameubilair waar uw gasten prettig aan kunnen zitten. 2Life-Art® denkt graag met u mee over het ontwerp van het horecameubilair die passen in uw gelegenheid. Wanneer u eenmaal gebruik maakt van het horecameubilair van 2Life-Art®, zijn wij ervan overtuigd dat u ons horeca meubilair niet alleen mooi, uniek en duurzaam vindt, maar dat de horecameubilair ook zeker prettig in gebruik is voor uw gasten, maar ook voor uw personeel.

sloophout meubels

Klik hier voor meer foto's


Klik hier voor meer Informatie over:

Duurzame kantoormeubels van sloophout

Duurzame bedrijfsinrichtingen van sloophout

Duurzame stoelen en banken van sloophout

Tafels van sloophout

Het ICSE