Sloophout meubels - Sloophout duurzame bedrijfsinrichting   

Duurzame bedrijfsinrichtingen

Duurzaamheid is een zeer actueel maatschappelijk thema. Duurzaam ondernemen kan uw onderneming belangrijke voordelen bieden.

Met bedrijfsinrichtingen en kantoormeubels van 2Life-ArtŪ toont uw onderneming haar duurzame en maatschappelijk karakter waardoor uw imago wordt versterkt in positieve zin.
Kantoormeubels van 2Life-ArtŪ worden volledig duurzaam geproduceerd, hierbij wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verven en lakken. Dit draagt bij aan een schoner en gezonder werkklimaat.
Steeds meer bedrijven doen alleen zaken met bedrijven die bewust kiezen voor een "MVO-minded" (oftewel MVO-bewuste) bedrijfsvoering.

Heeft u al eens nagedacht om één of meerdere ruimte is uw onderneming in te richten met sloophout meubels, zoals stoelen, banken, kasten en tafels? U zult merken dat de plaatsing van deze sloophout meubels de sfeer, maar ook het beeld dat men van uw bedrijf heeft, positief beïnvloed wordt.

Op het gebied van bedrijfsinrichtingen en kantoormeubels  is in principe alles mogelijk. Zo hebben wij al zeer verschillende kantoorinrichtingen vervaardigd die passen bij de betreffende onderneming. Denk hierbij aan het inrichten van receptieruimtes, vergader- & personeelskamers. en bij al deze inrichtingen geldt dat het door de inzet van duurzaam sloophout altijd een uniek karakter heeft.

Of u nu een volledige bedrijfsinrichting door ons wilt laten vervaardigen, of slechts een mooie stoel, bank of vergadertafel wilt laten plaatsen, bij 2Life-ArtŪ bent u aan het goede adres. immers zijn onze sloophout meubels altijd duurzaam en uniek.

Onze ontwerpers hebben vernieuwende en inspirerende ideeën voor uw bedrijf. Neem contact op met 2Life-ArtŪ om uw receptie een duurzaam design te geven, uw vergaderruimte om te toveren tot een inspirerende ruimte of uw personeelskamer een ongedwongen en huiselijke sfeer te geven, waarin uw personeel zich prettig voelt.

2Life-ArtŪ kan alle kantoormeubels vervaardigen in de kleur van uw huisstijl en middels geavanceerde apparatuur kan zelfs uw bedrijfslogo in uw tafel of balie verwerkt worden. Al uw wensen worden vertaald naar een omgeving die volledig past bij de ambiance van uw bedrijf. Het maatwerk in combinatie met het gebruik van duurzaam materiaal (zoals sloophout) is dan ook wat 2Life-ArtŪ bijzonder maakt.sloophout meubels

Klik hier voor meer foto's


Klik hier voor meer Informatie over:

Duurzame kantoormeubels van sloophout

Duurzaam horecameubilair van sloophout

Duurzame stoelen en banken van sloophout

Tafels van sloophout

Het ICSE