2Life-Art presenteert Trek-in Junior op de ANWB Kampeerdagen

Op zaterdag 20 en zondag 21 april wordt een nieuwevariant van de Trek-in gepresenteerd op de ANWB Kampeerdagen. De 6-persoons Trek-inis oktober jl. gepresenteerd op de Dutch Design Week in Eindhoven en heeft veellovende recensies ontvangen, waaronder een nominatie voor de Pleisureworldaward.

De nieuwe 4-persoons Trek-in is ontwikkeld om een brederedoelgroep in de recreatiebranche aan te spreken. De kenmerkende architectuur eninnovatief materiaalgebruik worden ook in dit type weer toegepast. De Trek-in Juniorbeschikt over 4 slaapplaatsen, keuken met kookpitten en koelkast, zithoek entoilet. Daarnaast is deze Trek-in volledig geïsoleerd en verwarmd.

De bouwer van de Trek-in, 2Life-Art uit Sint-Oedenrode,maakt voor de bouw gebruik van hout dat moederbedrijf A van Liempd Sloopbedrijvenwint uit sloopprojecten. Daarnaast is deze Trek-in voorzien van duurzaamisolatiemateriaal, LED-verlichting en energiezuinige installaties waardoor hetgebouw uitstekend past in een duurzame/MVO bedrijfsvoering. De combinatie vaninnovatief houtgebruik en duurzaam isolatiemateriaal heeft er tevens voor gezorgddat de Trek-in in aanmerking komt voor de MIA en Vamil milieusubsidies.

De ontwikkeling van de Trek-in Junior is tot stand gekomen in samenwerking metde Stichting Trekkershutten Nederland en zal opgenomen worden in het netwerkvan ca. 250 locaties met Trekkershutten® in de Benelux.

De presentatie van de 4-persoons Trek-in is voor allebezoekers aan de ANWB kampeerdagen toegankelijk op 20 en 21 april op RecreatiegebiedOuderkerkerplas te Ouderkerk aan de Amstel. Zie voor meer informatie: www.trek-in.nl.