Levensgroot Vogelhuis pronkt op beursstand Van den Berk


Op de beursstand van Van den Berk Boomkwekerijen pronkte afgelopen week een levensgroot vogelhuis van 2Life-Art.

Tijdens de internationale beurs IPL in Essen werd de nieuwe huisstijl van Van den Berk gelanceerd, hierin heeft een vogelhuis een prominente plek gekregen.

Van den Berk Boomkwekerijen is letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare gronden van Midden-Brabant. Het bedrijf, gevestigd in Sint-Oedenrode, bestaat ruim 65 jaar en houdt zich bezig met het kweken van laanbomen, coniferen, vormbomen, rhododendrons en solitaire bomen en struiken in grote maten. De productie van Van den Berk strekt zich inmiddels uit over 450 hectare, waarvan 330 in Nederland en de overige 120 hectare verspreid over twee locaties in Duitsland. Ze behoort daarmee tot één van de grotere boomkwekers van Europa. De bomen vinden hun weg door heel Europa en soms daarbuiten. De afnemers zijn overheden, semi-overheid, groenaannemers, en particuliere afnemers.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijke "peilers" voor zowel Van den Berk als 2Life-Art, wij kunnen dan ook terugkijken op een prettige samenwerking en hopen dat het vogelhuis nog vaak te bewonderen zal zijn.