Joop Atsma brengt bezoek aan 2Life-Art

Dhr. Joep Atsma, minister staatssecretaris van infrastructuur en milieu, bracht afgelopen woensdag een bliksembezoek aan Sint-Oedenrode. Hij maakte in zijn overvolle agenda plaats vrij om A. van Liempd sloopbedrijven binnen te stappen. Atsma raakte enige tijd geleden bekend met het bedrijf via Lions club Rooi en waas direct geboeid. Omdat de bezigheden van Van Liempd perfect aansluiten op zijn functie, wilde de Fries koste wat het kost een kijkje in de keuken komen nemen.

Eigenaar Arie van Liempd was apetrots dat Atsma hem met een bezoek vereerde. Vooral toen de staatssecretaris het bedrijf een voorbeeld noemde voor de hele sector begonnen zijn ogen te twinkelen. Atsma: "Bedrijven die zich onderscheiden zijn de moeite waard om te bezoeken. De lat ligt erg hoog wat betreft de afvalambities. We willen voortaan zoveel mogelijk hergebruiken. De uitdaging is om te bewijzen dat het kan. Van Liempd laat dat zien. Daarnaast is het ook nog een voorbeeldbedrijf omdat het een echt Nederlands bedrijf is zonder vestigingen in een ver land. Waar zie je dat nog?"

Atsma gaf aan dat hij dergelijke bezoeken gebruikt om zijn kennis te verbreden. kennis die hij goed kan gebruiken in debat. Vooral nu, omdat het thema vaak aan bod komt. Volgende week vertrekt Atsma naar Rio de Janeiro om daar tijdens de +20 conferentie het Europese afvalbeleid te verkondigen. Of hij daar Van Liempd noemt?" Dat zou zo maar kunnen," glimlacht Atsma.

Atsma bij 2life-art over sloophout meubels

nieuws over sloophout meubels