2Life-Art presenteert "de tafel met een verhaal"Op de beurs "Facilitair 2012" heeft 2Life-Art een uniek nieuw concept gelanceerd "de tafel met een verhaal".

De filosofie luidt "duurzaam denken laat historie herleven" en houdt in dat wij sloophout een tweede leven geven (duurzaam) en daarmee een stukje geschiedenis voort laten leven. Gesloopte panden worden via onze tafels en kasten gereincarneerd en leven voort.

Het is toch fantastisch om een tafel of ander meubelstuk te hebben dat gemaakt is van de kerk, buurthuis, school of fabriek waar u mooie herinneringen aan hebt?

Onze eerste "tafel met een verhaal" is gemaakt van hout voortkomend uit Sporthal de Streepen in Sint-Oedenrode. Er zal een oplage van 10 stuks worden gemaakt.  De tafel wordt geleverd inclusief "certificaat van herkomst" en presentatiemap voorzien van informatie en enkele foto's van het gesloopte pand.

Op korte termijn zullen wij meerdere historische panden reincarneren in onze meubels, blijf dus deze website in de gaten houden om op de hoogte te blijven.


sloophout meubels de streepen

nieuws over sloophout meubels