Personeelskamer Basisschool krijgt metamorfose


Maandag 19 December kreeg het personeel van basisschool Leonardo da Vinci een vervroegd “kerstcadeau” in de vorm van een volledig gerestylede personeelskamer.

Op zaterdag 17 december werd in het grootste geheim de personeelsruimte leeggeruimd en heringericht met duurzaam meubilair van 2Life-Art. Het meubilair bestond uit diverse tafels, stoelen, een balie, kast en loungehoek. Alles volledig afgestemd op de wensen van de basisschool. Het personeel van de basisschool werd op maandagochtend 19 december in alle vroegte naar school “gelokt” om de personeelsruimte gezamenlijk in gebruik te nemen.

De keuze voor 2Life-Art was echt een bewuste keuze, aldus Bouwien van Weringh, directrice van de basisschool. Hiermee laat basisschool Leonardo da Vinci duidelijk zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook bij hen hoog in het vaandel staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat zij nog jarenlang plezier hebben van deze fijne ruimte waarin gegeten, vergaderd, gewerkt en ontspannen kan worden. Meer foto’s van de nieuwe inrichting zijn te vinden in het portfolio onder het “kopje” bedrijfsinrichtingen.

sloophout bedrijfsinrichting


nieuws over sloophout meubels