2Life-Art plaatst prachtig strandhuisje bij Neutkens Planten en Bomencentrum in Knegsel

kast van sloophoutDe heer en mevrouw Neutkens van Neutkens Planten en Bomencentrum in Knegsel waren al heel lang op zoek naar een mooi huisje dat ze in de nieuw aan te leggen siertuinen zouden kunnen plaatsen. 

Toen zij het artikel “de groene sloper van Rooi” lazen in het Brabants Dagblad en Eindhovens dagblad van
6 november jongstleden, waarin ook een foto van het strandhuis stond, zijn ze gaan kijken bij 2Life-Art. Na de bezichtiging in Sint-Oedenrode waren ze “echt” verkocht.  Dit huisje paste precies in het beeld wat zij voor ogen hadden.

Afgelopen donderdag is dit mooie standhuisje geplaatst in de nieuw aangelegde siertuin van het tuincentrum.
Het thema van deze siertuinen wordt strand. De gehele siertuin wordt mede door het prachtige strandhuis en de kleuren die allemaal perfect op dit thema zijn afgestemd, aangelegd.
Zelfs de overige siertuinen van Neutkens Planten en Bomencentrum worden in de kleuren van het strandthema aangepast.
Vanwege de maximale hoogte van het strandhuis en het transport (ook ivm viaducten op de route) werd de firma Gaffert uit Veghel ingehuurd zodat met een speciale dieplader dit strandhuis vervoerd kon worden.

kast van sloophout kast van sloophout kast van sloophout kast van sloophout kast van sloophout

Wilt u het standhuisje en de prachtige siertuinen eens gaan bezichtigen, kunt u terecht bij  Neutkens Planten en Bomencenrum aan de Eerselseweg 35 te Knegsel. Uiteraard kunt u ook een kijkje komen nemen bij ons in Sint-Oedenrode.

kast van sloophout