2Life-Art werkt samen met Van Aken Architecten aan Ronald McDonald huis

Het Ronald McDonald huis in Eindhoven, gelegen bij het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven, biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. Ouders, broertjes en zusjes van zieke of te vroeg geboren kinderen, die worden behandeld in het Maxima Medisch Centrum kunnen hier logeren. Voor een ziek kind is het een veilig gevoel de ouders voor een langere periode in de buurt te hebben.

Dhr Jos Verhoeven en mevr. Wendy van den Akker van het Ronald McDonaldhuis in Eindhoven wilden graag een mooie ruimte ingericht hebben voor kinderen en ouders,  die gericht zou zijn op duurzaamheid met een warme uitstraling.  Zij hebben toen van Aken Architecten benaderd die al vaker met het Ronald McDonaldhuis gewerkt had.

kast van sloophout
Vervolgens heeft Koen Mulder, van Aken Architecten, 2Life-Art benaderd om samen iets unieks op te gaan zetten voor het Ronald McDonald huis. Dit alles gericht op duurzaamheid en warmte.
kast van sloophout
Van Aken Architecten heeft onlangs een schitterend ontwerp gemaakt wat in samenwerking met 2Life-Art uitgewerkt en gemaakt gaat worden. Dit alles wordt gemaakt van heel mooi sloophout. Er zal een prachtige ontspanningsruimte ingericht worden, waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken, maar ook waar de ouders ondanks al hun zorgen, heerlijk even kunnen vertoeven.

2Life-Art is vereerd de gelegenheid te hebben gekregen om mee te mogen werken aan dit unieke project.

kast van sloophout