2Life-Art op Regio Business Dagen

op 13 & 14 september (dinsdag en woensdag) zijn diverse meubelstukken van 2Life-Art te zien op de Regio Business Dagen in Eindhoven.

2Life-Art verzorgt een groot gedeelte van de inrichting van de "Open Coffee" beursstand van OC de Kempen, OC Eindhoven & OC Valkenswaard. Op deze grote beursstand zullen naar verwachting zo'n 100 bedrijven zich presenteren.

Met deze stand willen de gezamenlijke Open Coffee groepen zichzelf aan overheden, het bedrijfsleven, individuele opdrachtgevers, collega-ondernemers en de media presenteren. De achterban van de diverse Open Coffee groepen in de regio Eindhoven bestaat inmiddels al uit ruim 3000 ondernemers. 2Life-Art is dan ook trots dat zij voor een mooi "onderkomen" mogen zorgen voor deze grote groep ondernemers.

De Regio Business Dagen zijn HET netwerk event voor Zuid-oost Brabant, het geeft Ondernemingen, Overheden en Onderwijsinstellingen de unieke kans om nieuwe contacten te ontmoeten, relaties uit te nodigen, naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en/of diensten te presenteren.

De beurs wordt doorgaans bezocht door een zeer gevarieerd bezoekersprofiel, waaronder vertegenwoordigers, inkopers en managementleden uit diverse branches zoals de industrie, transport, (kunst-) inrichting, dienstverlening, handel en bouw.

Gedurende de Regio Business Dagen wordt een uitgebreid programma. aangeboden. In verschillende ruimtes worden interessante sessies gehouden door een grote variėteit aan sprekers.

Bezoek aan de beurs is gratis, aanmelden kan via www.regiobusinessdagen.nl

Wij nodigen iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand.

nieuws over sloophout meubels